El dissabte 15 de setembre es va reunir per tercera vegada el Consell Assessor encarregat de definir els continguts i aportar idees de millora sobre la revista Galilea.153.
A la trobada es va fer la valoració dels tres números publicats fins ara: núm. 1 «Comencem!», núm. 2 «Des de l’agraïment» i núm. 3 «Joves, ara i aquí». Es va destacar la importància que hi hagi un tema monogràfic que cohesioni el número; que els testimonis que hi apareixen ajudin a fer el lligam de la litúrgia amb la vida; que els continguts pròpiament litúrgics es donin en llenguatge senzill i de mica en mica, de manera que es puguin posar en pràctica a les comunitats; que hi hagi un apartat en el web per a els suggeriments per als cants de la missa. Que la maquetació àgil i els articles curts i entenedors serveixin per apropar la revista a un públic ampli.
També es va proposar i comentar l’esquema dels articles i autors dels dos propers números que tractaran sobre «El silenci» i «La participació». Aquests dos temes ja s’havien fixat en el Consell del gener passat.
En relació al proper any es van perfilar els temes a tractar i les persones col·laboradores: «Dona», «Perdó», «Ecologia», «Acollida» i «(Dis)capacitats».
Finalment també es va parlar de les pàgines web (en català i en castellà) vinculades a Galilea.153. Es van fer propostes de nous continguts i es va plantejar com fer més difusió dels vídeos de les entrevistes.
El consell assessor de Galilea.153 està format majoritàriament per laics i laiques de diferents edats i procedències eclesials.
La revista «Galilea.153 Litúrgia, pastoral, vida cristiana»
Galilea.153 es una nova revista editada pel Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona dirigida a laics i laiques.
Neix com a hereva del Bloc MD, que es publicava cada tres mesos encartat a la revista Missa Dominical. El Bloc anava dirigit als equips de litúrgia de les parròquies. Galilea.153 vol ampliar els lectors, ja que els seus continguts, a banda de dirigir-se als equips de litúrgia, van adreçats, també, als membres de les comunitats en general amb l’objectiu que s’interessin per la litúrgia, que la descobreixin, que l’arribin a assaborir. I vol establir ponts amb tota la comunitat, que la litúrgia sigui un espai de trobada cristiana.