JA ES POT UTILITZAR L’APP DE LA LITÚRGIA DE LES HORES EN CATALÀ

Android:  https://play.google.com/store/apps/details?id=cpl.cpl

iOS: https://apps.apple.com/us/app/litcat-cpl/id1283136025?l=es&ls=1

Després de la nova edició de la Litúrgia de les Hores en català que va sortir a la llum el mes de setembre de 2016, tenim ara el goig de presentar l’aplicació per als sistemes Android i iOS de telefonia mòbil de la mateixa Litúrgia de les Hores en català, amb la mateixa versió del text oficial preparat per la Comissió Interdiocesana de Litúrgia de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Amb aquesta app, amb la qual es pot accedir a totes les hores de l’ofici diví i que cada usuari podrà utilitzar amb el propi de la diòcesi on es trobi, volem contribuir a estendre la pràctica de la pregària de l’Església en tota la comunitat del Poble de Déu. Són ja molts els fidels i les comunitats que han trobat en la Litúrgia de les Hores el camí de la fidelitat en la pregària de cada dia i van redescobrint amb goig els tresors que conté la pregària de l’Església, i hi tenen una font d’espiritualitat.

Tant de bo, doncs, aquest mitjà tan propi dels nostres temps, faciliti que les hores de la vida quotidiana de cada fidel i de cada comunitat puguin ser viscudes més intensament amb el Senyor en la comunió eclesial.

Notícies relacionades:

LES LECTURES DE LA MISSA TAMBÉ A L’APLICACIÓ PER A MÒBILS I TAULETES DEL CPL (26-06-2019)

L’APP DEL CPL INCLOU LES CELEBRACIONS PRÒPIES DE LA DIÒCESI DE MALLORCA (28-11-2019)