PREGÀRIA D’ÚLTIMA HORA: DAVANT EL PROBLEMA POLÍTIC QUE VIU CATALUNYA

Des de Missa Dominical us oferim una “pregària d’última hora” per al proper diumenge 25 de febrer (diumenge II de Quaresma / B), en aquest cas seguint la recomanació dels nostres bisbes davant el problema polític que viu Catalunya.

Pregària universal: En Jesús, en la seva creu, hi tenim la vida nosaltres i la humanitat sencera. Per això ara, plens de fe, preguem amb confiança perquè aquesta vida arribi a tothom. Preguem tot cantant: KYRIE, ELEISON.

  1. Perquè tota l’Església visqui amb fe i esperit de conversió aquest temps de Quaresma. preguem
  2. Perquè els qui es preparen per al baptisme o la confirmació visquin amb molta il·lusió el camí que estan fent. preguem.
  3. Perquè els governants busquin sempre, sincerament, el benestar de tots els ciutadans del propi país, i també, dels de tot el món. preguem.
  4. Seguint la recomanació dels nostres bisbes, i davant el problema polític que viu el nostre país, preguem per la pau i la justícia a Catalunya. Que es trobi una solució justa acceptable per a tots, amb un gran esforç de diàleg des de la veritat, amb generositat i recerca del bé comú. Per la ràpida formació d’un nou govern, pels que són en presó preventiva, i perquè els catòlics siguem instruments de pau i reconciliació enmig de la societat catalana. PREGUEM.
  5. Perquè els joves puguin trobar feines que els permetin viure, i ningú no hagi de tenir por del futur. preguem.
  6. Perquè tots nosaltres estimem Jesucrist cada dia més. preguem.
Escolteu, Senyor Jesús, aquestes pregàries del vostre poble, i feu-nos fidels seguidors del vostre camí. Vós, que viviu i regneu pels segles dels segles.