Noticias

Reunió postassemblea del Consell del CPL

17/06/2021

El 16 de juny el Consell del CPL va fer la seva primera reunió postassembea. Va valorar el desenvolupament de la reunió i els temes acordats. La valoració és positiva, atenent la incorporació de sis nous membres i el treball estatutari fet per incorporar els canvis necessaris degut al trasllat de seu i altres millores en la seva redacció.

El Consell és l’òrgan executiu del Centre i està integrat pel president, el cap de publicacions i quatre membres més. El passat 10 de febrer, l’assemblea va renovar els membres que en formen part. El president és Josep Maria Romaguera, rector de les parròquies de Santa Eulàlia i Sant Josep de l’Hospitalet de Llobregat; el cap de publicacions és Jaume Fontbona, professor ordinari de la Facultat de Teologia de Catalunya, i els membres: Joan Torra, degà de la Facultat de Teologia de Catalunya; Gabriel Seguí, president de l’Institut de Litúrgia ad instar Facultatis de l’Ateneu Universitari Sant Pacià; Joan Baburés, canonge arxiprest i mestre de cerimònies de la catedral de Girona; i M. Àngels Termes, secretària del Consell.

En aquesta reunió el Consell va nomenar dos consellers econòmics que tenen la funció d’ajudar i assessorar el gerent del CPL, tasca que desenvoluparan durant dos anys.