Noticias

L'APP del CPL inclou les celebracions pròpies de la Diòcesi de Mallorca

28/11/2019

El Centre de Pastoral Litúrgica (CPL) de Barcelona va posar en marxa, fa uns anys, una aplicació per a tabletes i mòbil per tal de poder resar la Litúrgia de les Hores en qualsevol lloc i moment.  Des del mes de juny d'aquest any també podem pregar amb les lectures de la missa. A partir de l'actualització de l'app de l'1 de novembre, s'incorpora la Diòcesi de Mallorca i els propis dels Sants de la Diòcesi.

Per tal que aparegui aquesta informació, s'ha d'anar a "configuració" de l'aplicació, i seleccionar a l'apartat de "Diòcesi", Mallorca.

L'aplicació, que és disponible per als sistemes Android i iOS, és gratuïta, però es pot fer un donatiu per al bon funcionament de la mateixa a través de l'aplicació.

Amb aquesta app es pot accedir a totes les hores de l'Ofici Diví i les lectures de la missa diària, i cada usuari la podrà utilitzar amb el propi de la diòcesi on es trobi. Aquesta eina té com a objectiu contribuir a estendre la pràctica de la pregària de l'Església en tota la comunitat del Poble de Déu. Són ja molts els fidels i les comunitats que han trobat en la Litúrgia de les Hores el camí de la fidelitat en la pregària de cada dia i van redescobrint amb goig els tresors que conté la pregària de l'Església, i hi tenen una font d'espiritualitat.

 

Android:  https://play.google.com/store/apps/details?id=cpl.cpl

iOS: https://apps.apple.com/us/app/litcat-cpl/id1283136025?l=es&ls=1

 

Notícia de la Diòcesi de Mallorca